3 augustus Page

Vandaag blijven we in Page. We ontbijten wat met geroosterd brood en wafels, yoghurt en koffie en ontmoeten wat leuke Nederlanders waar we tijdens het ontbijt mee in gesprek geraken.

We rijden daarna naar Horseshoe Bend, een hoefijzer-vormige meander in de rivier de Colorado. Het is een wandeling van ongeveer een kilometer en er is een adembenemend uitzicht vanaf de rotsen naar een diepte alwaar de rivier zichtbaar is.


















Daarna rijden we naar het centrum van Page waar we een afspraak hebben met Tourorganisator Roger Ekris Antelope Canyon Tours voor dé tocht van 11.30u door Antelope Canyon. We betalen en worden met pakweg 45 mensen op 3 wagens geladen en naar de Upper Antelope Canyon gebracht. Het is er druk want de tocht van 11.30 mét de zon is de highlight van vele vakanties.
De zon staat dan precies recht boven de canyon en zorgt voor een bijzondere lichtinval. En dat is het werkelijk. Deze canyon is werkelijk één van de mooiste dingen die we ooit gezien hebben.

















Hier is de zonnestraal mooi zichtbaar...




















We rijden terug, drinken een espresso bij Starbucks en rijden daarna naar Lake Powel. Ook hier weer een prachtig uitzicht over het meer dat onstaan is door de bouw van de Glenn Canyon stuwdam.




















Nu ('s avonds 21.00 uur) even een kop koffie, een Ben en Jerry ijsje en een Corona met limoentje. Het leven is vaak mooi...




Geen opmerkingen: